CV alap csomag

 

6990 Ft( bruttó )

ÖNÉLETRAJZ (1 oldalas A/4-es )
+ MOTIVÁCIÓS LEVÉL
-
Megrendelés

CV Őszi AKCIÓs csomag

AKCIÓS MINTÁK: d1, D11, D13

5990 Ft( bruttó )

ÖNÉLETRAJZ (1 oldalas A/4-es )
+ MOTIVÁCIÓS LEVÉL
-
megrendelés

CV prémium csomag

 

8490 Ft( bruttó )

ÖNÉLETRAJZ (1-2 oldalas A/4-es )
+ MOTIVÁCIÓS LEVÉL
+ NÉVJEGYKÁRTYA
MegrendelÉS

Szolgáltatások

Egyoldalas A4-es méretű önéletrajz + motivációs levél alap választható minta alapján.( nyomdai és külön emailen küldendő felhasználásra PDF formátumban, és egy kisérőlevél alap, Ms Word-ben szerkeszthető fájl ) Emailen küldve. Vállalási idő 3 munkanap.

ÁR (bruttó): 6990 Ft

Abban az estben ha önéletrajzodat nagyon sürgősen szeretnéd, hogy elkészítsük , válaszd az expressz szolgáltatásunkat. Egy munkanap alatt megkapod egyedi CV-det. A nagyon szoros határidőt természetesen csak akkor garantálhatjuk, ha minden szükséges információt és alapanyagot időben megkapunk Tőled, és a korrektúra fordulók gyors lebonyolításában is partner vagy. Valamint a szolgáltatás díja is időben megérkezik bankszámlánkra.

Expressz felár (bruttó): 2000 Ft

Amennyiben többoldalas önéletrajzot szeretnél, a második, harmadik, stb. oldal elkészítését kedvező tarifával vállaljuk. ( A PRÉMIUM CSOMAG egy plusz oldalt már tartalmaz.)

ÁR (bruttó): 1500 Ft/oldal

Ha az önéletrajzodhoz küldött fotó korrekcióra szorul, kérésedre feljavítjuk. Kihozzuk a maximumot fényképedből, hogy jó benyomást tegyél lehetséges munkaadódra.

ÁR (bruttó): 1500 Ft/fotó

Rendelj önéletrajzoddal azonos stílusú névjegykártyát! ( A PRÉMIUM CSOMAG már tartalmazza.)

ÁR (bruttó): 1500 Ft

Abban az esetben, ha önéletrajzodat nem valamely választható színösszeállításban szeretnéd megrendelni, elkészítjük a Te általad kívánt egyedi szinkombinációban. A kivánt színek pontos meghatározásához kérjük küldj színmintát, vagy a szín CMYK vagy RGB értékeit illetve PANTON vagy RAL kódját.

ÁR (bruttó): 1500 Ft

Magyar nyelvű Cv-d mellé elkészítjük annak idegen nyelvű változatát is (a főbb európai nyelveken). Az idegennyelvű önéletrajzod tartalmáért és helyesírásáért fokozottan Te felelsz.

Idegennyelvű Cv felár (bruttó): 3000 Ft

Ha a későbbiekben változtatni szeretnél önéletrajzodon, erre is van lehetőség. Kedvezményes áron elvégezzük a módosításokat.( azonos design mellett )

ÁR (bruttó): 1500 Ft

A Te elképzeléseidnek megvalósítására is van lehetőség. Olyan önéletrajzot készítünk amilyet csak elképzelsz.

ÁR (bruttó): 20 000-50 000 Ft

A szolgáltatás menete

Melyik önéletrajz minta segít jó álláshoz?

Ne elégedj meg átlagos megoldással. Válaszd ki a Te hatékony, professzionális megjelenésű, ikonokkal és infografikákkal gazdagított, elegáns önéletrajzodat!